Fa trenta-quatre anys que sonava el despertador per anar a l'escola. Tenia quatre anys, era un 15 de setembre i acabava de complir-los. La meva mare em despertava per anar al Guillem de Mont-rodon, una escola publica a 2 minuts d'on vivia. 


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA


A l'escola no vaig escriure mai en lletra lligada, per sort, va ser una de les primeres al país en ensenyar a escriure i a llegir amb lletra de pal. 

A P4 ens visitava la Pilarín Bayés per explicar-nos les vocals amb la nostra professora, l'Adelina Palacín i allà vaig descobrir el meu amor pel català i per la llengua, per l'escriptura i per la lectura. Recordo també les estones amb els amics a la pista i jugant a les bales al camp que hi havia darrere. 


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA


Aquest any la meva escola fa cinquanta anys, i és per això que no podia faltar aquest editorial. Una escola referent en molts aspectes i on em vaig formar com a estudiant. Des d'aquí enviem una forta salutació a totes i tots els mestres, que fan una feina meravellosa i plena d'amor. 

El mes vinent parlarem sobre la nova biblioteca de la ciutat de Vic i l'hi dedicarem una mica de reportatge. 


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA


Us deixem amb aquesta edició, esperem que us agradi i us entretingui.


  Recordeu que si vols qualsevol de les nostres publicacions per correu, ens podeu enviar un correu electrònic a info@totcerdanya.site